Zodra een trend zijn beloop heeft gehad, toont het vaak bepaalde prijsbewegingen of patronen die wijzen op een omgekeerde is mogelijk aan de gang. Deze grafiek patronen kunnen worden gebruikt om u te vroeg in de opkomende trend, of krijg je geen (of te vermijden) transacties die mogelijk zou kunnen beginnen om u geld verliezen. Grafiek patronen zijn onderverdeeld in twee categorieën: “vervolg” en “. Reversal” Deze labels worden lees online echter misleidend. Ga er niet vanuit dat alleen maar omdat je een reversal patroon, hieronder besproken, dat de markt zal omkeren. Het patroon moet eerst voltooien en volg-through in de verwachte richting, zodat het patroon geldig te zijn. Daarom is wat geduld nodig bij de handel in deze patronen, maar zodra je ze begrijpt, zul je veel van hen te zien en kan hopelijk een winst van hen handelde.

Hoofd en schouders

De H & S patroon wordt beschouwd als een reversal patroon omdat het laat zien dat het kopen van druk is tanende. Het patroon wordt gecreëerd door de prijs rallysport, vervolgens optiesonline terug te trekken, het creëren van een nieuwe high, terug te trekken en vervolgens de rallysport naar een lagere hoge vóór daling weer. Voor handelsdoeleinden, het werkt het best als je dit patroon na een aanhoudende trend in hogere prijzen.

 

Figuur 1 toont het patroon als het speelt in de NZD / USD valutapaar. A “neklijn” wordt ook getoond. Het verbindt de dieptepunten van de twee pullbacks. Het patroon is voltooid wanneer de prijs daalt onder deze hals. Als alternatief wordt het patroon ook beschouwd als voltooid wanneer het daalt onder het dieptepunt van de tweede pullback. Het alternatief is nuttig wanneer de pullbacks niet bewegen tot het niveau, wat resulteert in een ernstig schuine hals, die van weinig nut.

Om de handel van de patroon koopt een put / short / te verkopen als de prijs daalt onder de hals of de tweede pullback laag.

Als er iets anders dan binaire opties handel, plaatst een stop boven de rechter schouder (sommige handelaren de voorkeur aan het hoofd te gebruiken, maar ik denk dat dit is te veel risico voor de verwachte beloning). Uw voordeel streefwaarde wordt berekend door het verschil tussen de bovenkant inhoud van het hoofd en de lage van de patroon. Als de pullbacks bereikt drastisch verschillende niveaus gebruiken gemiddeld van de twee als “laag” voor deze berekening. In figuur 1, de hoge van het hoofd is 0,8395 (afgerond naar beneden) en de lage is 0,8370 (afgerond naar boven) voor een verschil van 25 pips. Trek deze uit de breakout prijs van 0,8370 aan de richtprijs van 0,8345, dat werd geraakt een paar uur na de breakout in dit geval te krijgen.

Inverse Hoofd en Schouders

De inverse H & S patroon heeft dezelfde kenmerken (ingang, stoppen en winstdoelstelling) als de normale H & S, maar het omgekeerde patroon moet optreden na een aanhoudende trend lager en geeft een prijs omkering hoger.

 

Koop een call-optie of voer lange handelspartners instrumenten als de prijs gaat boven de tweede pullback hoog of kruist boven de neklijn.

Een stop wordt geplaatst onder de rechter schouder, indien nodig. Het koersdoel is het hoogtepunt van de formatie (of een gemiddelde van de twee pullbacks als het is heel anders dan de eerste pullback) minus de prijs laag van het hoofd. In dit geval krijgen we 293 pips, die wordt toegevoegd aan ofwel de hals, tweede pullback hoge of algemene patroon hoog. Het koersdoel is bereikt, ongeacht de gekozen in dit voorbeeld methode.

Double en Triple Tops

De drievoudige top is vergelijkbaar met het H & S patroon, behalve de drievoudige top drie pieken hetzelfde niveau bereikt.Een dubbele top is ook heel vergelijkbaar, behalve dat het heeft slechts twee prijspieken die ongeveer hetzelfde niveau te bereiken. Twee- en driepersoonskamers tops zijn voltooid Link … wanneer de prijs onder de prijs dieptepunten van de pullbacks die zich in het patroon beweegt. Voor handelsdoeleinden, het werkt het best als je dit patroon na een aanhoudende trend in hogere prijzen.

 

Figuur 3 toont een dubbele en driedubbele top. Top 3 is iets lager dan de andere tops, zodat Top 1 en 2 kan worden beschouwd als een dubbele top. Patronen zijn niet altijd perfect maar, en tops zelden exact hetzelfde niveau te bereiken, dus als je dit soort prijsactie het kan ook worden beschouwd als een drievoudige top te zien.

Twee toegangspunten zijn gemarkeerd. Koop puts / korte of verkopen als de prijs daalt tot onder het dieptepunt van een dubbele top. Met een drievoudige top zijn er twee lage punten, ik bijna altijd short gaan wanneer de prijs daalt tot onder de tweede pullback lage (Ingang 1 op de grafiek).

Als handel iets anders dan binaire opties, is een stop net boven de hoogste van de formatie, en het doel wordt berekend volgens dezelfde methode als de H & S. Neem de hoge van het patroon minus de laag van het patroon. Trek dit cijfer uit het dieptepunt van de patroon naar het doel te krijgen.

Double en Triple Bottoms

Flip dubbele en driedubbele toppen ondersteboven en je hebt hun dieptepunt tegenhangers. Voor handelsdoeleinden, het werkt het best als je dit patroon na een aanhoudende trend lagere prijzen.

 

Twee bodems worden aangeduid met “1” en “2” op de kaart. Indien een derde laag in een vergelijkbare prijs gebied had plaatsgevonden zou het een triple bottom zijn geweest. Inzendingen optreden wanneer de prijs boven de hoge tussen de twee dieptepunten kruist. Als alternatief, tekende ik een trendlijn langs de http://www.optiesonline.com/plus500/ hoogtepunten die zich hebben voorgedaan na het patroon. Wanneer de prijs boven dit brak het was ook een signaal lang in te voeren / te kopen oproepen. Het doel werd geraakt, onder toepassing van de werkwijze beschreven in secties doorlatend, maar in dit geval was ongeveer 9 handelsdagen daartoe.

Final Word

Neem de tijd om te oefenen op zoek naar deze patronen en vervolgens te kijken hoe de markt reageert nadat ze voltooid (breakout). In de echte wereld patronen niet altijd verschijnen perfect, maar je kunt nog steeds de handel een onvolmaakte patroon. Zolang de algemene structuur van de chartpatroon er is, kan het waarschijnlijk worden gebruikt als handelsmerk signaal. Het belangrijkste ding met trading grafiek patronen is om te wachten om het te voltooien. Maak geen veronderstellingen over de breakout richting voordat de eigenlijke breakout optreedt.

Comments are Closed on this Post